Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.ročník turnaje FK Lybaru Rtyně

26. 8. 2007

                 25.8. a 26.8.07          

   Turnaj se zahajoval už jako tradičně střetnutím starých gard mezi domácím Lybarem Rtyně a Sokolem Suché.Zápas byl vyrovnaný ,na obou stranách řada nevyužitých příležitostí.Nakonec se obě mužstva rozešla smírně 2:2.

 

           Od 15 hod nastoupil FK Újezdeček proti Sokolu Kladruby.První poločas byl ve znamení gólové přestřelky,když se obě mužstva přetahovala o vedení,které nakonec vyznělo lépe pro Újezdeček v poměru 4:3.Ve druhé půli se oba týmy snažily,ale bez efektu.Do nedělního finále tak postoupil Újezdeček.

            Ve druhém zápase dne od 17 hod nastoupil domácí Lybar proti Sokolu Suché.První poločas měl Sokol mírnou převahu,ve které si vypracoval několik dobrých příležitostí bez využití.Druhý poločas byl vyrovnaný a jediná branka padla v 60.min po zahrání přímého kopu,který dorazil do branky nepokrytý domácí útočník.

Lybar Rtyně – Sokol Suché 1:0

sestava :

Hrivňák-Týřl,Vacek,Priesol,Antoš-Hubáček,Havel,Svoboda R.,Bažant-Svoboda J.,Novák

              Nedělní zápasy začaly  v 15 hod o 3.místo.Nastoupily proti sobě Sokol Suché a Sokol Kladruby.Kladrubští měli problémy se sestavou,kterou musely doplnit hráčem soupeře a podle toho vypadal průběh utkání.Celý zápas se hrál prakticky na jednu branku a bylo otázkou kolik padne branek.První poločas měli hráči Suché řadu brankových příležitostí ze kterých proměnily pouze dvě.Druhý poločas se hrál volněji,ale padlo více branek.Nakonec utkání skončilo vítězstvím Suché 6:0.

Sokol Suché – Sokol Kladruby 6:0

branky: Týřl 2x,Vacek,Syhora,Bažant,Havel

sestava:

Hrivňák-Vacek,Vlk,Týřl,Antoš-Kurka,Havel,Priesol,Bažant-Svoboda R.-Syhora(46.Svoboda J.)

 

             Finále obstaraly týmy domácího Lybaru Rtyně a FK Újezdeček.Utkání dobré úrovně pro sebe získali hráči domácího Lybaru Rtyně v poměru 2:1.

 

 

 POŘADÍ:

 

1.Lybar Rtyně

2.FK Újezdeček

3.Sokol Suché

4.Sokol Kladruby