Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.ročník turnaje FK Lybaru Rtyně

9. 8. 2009

FK LYBAR RTYNĚ

 

8.8. a 9.8.2009

 

9. ročník turnaje v kopané

 

účastníci:                                                                                                                                  FK Lybar Rtyně,Sokol Suché,Baník Ohníč,Bořislav                                                                                                   

 

8.8.od 13:00 hod                                                                                        

 

Rtyně - Suché 7:7 (staré gardy)  

 

8.8. od 15:00 hod

 

Ohníč - Suché 1:0 (1:0) Po celý zápas měli ohníčští více ze hry a neproměnili několik dobrých příležitostí.Jedinou branku utkání se jim podařilo vstřelit v první půli,když volný přímý kop z rohu velkého vápna zahraný na zadní tyč skončil v brance.

 

8.8. od 17:00 hod

 

Rtyně - Bořislav 1:1 (1:1) p.k. 0:1První poločas byl vyrovnaný ve kterém padly obě branky utkání.Domácí se dostali do vedení povedenou střelou z přímého kopu Bartošem.Hostům se podařilo rychle vyrovnat.Druhý poločas byl boj o vítěznou branku.Nakonec o vítězi rozhodly pokutové kopy. 

 

9.8.o 3.místo – od 11:00 hod

 

Rtyně - Suché 1:3 (1:1) Utkání bylo vyrovnané ve kterém byli hosté efektivnější.Domácí se ujali vedení,které ještě do poločasu stačil srovnat Kopecký.Druhý poločas se snažili oba týmy rozhodnout ve svůj prospěch.Domácí měli několik dobrých příležitostí v první polovině druhé půle,které nedokázali využít.Potom přišli ke slovu hosté.Nejprve po přehození brankáře úto-čníkem skončil míč na břevně a o chvíli později stejný hráč svým důrazem protlačil míč do branky přes brankáře. Domácí se snažili o vyrovnání,otevřeli více obranu do které se hostům dařili brejky.Po jednom z nich těsně před konce fauloval obránce ve vápně Bažanta,který nařízenou penaltu proměnil na konečných 1:3.

9.8.o FINÁLE – od 14:00 hod

 

Ohníč - Bořislav 1:3 

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj ve Rtyni