Jdi na obsah Jdi na menu
 


16.kolo OLDŘICHOV B - SUCHÉ A 5:7 (5:0)

22. 4. 2013

16.kolo  21.4.2013  14:00 hod   rozh.:Šťásek

Oldřichov B - Suché A 5:7 (5:0)

 

Hrivňák – Jelen(46.Porstein),Vacek,Hennebichler,Antoš  – Kurka(46.Janota),Svoboda R.,Blažej,Sýhora(85.Vandrovec),Klázr – Králík

 

branky: 3x Klázr,1x Sýhora,Janota,Králík p.k.,Svoboda R.

ž.k.:Klázr

 

K dalšímu těžkému utkání jsme zajížděli na horkou půdu do Oldřichova.Domácí začali aktivně a začali nás přehrávat uprostřed hřiště,protože jsme špatně obsazovali.Rychlou kombinací a pasy za obranu ohrožovali naší branku.V 8.min využili první naší chyby k otevření skóre - 1:0.Domácí to nakoplo a na hřišti bylo jen jedno mužstvo.V 11.min to bylo už - 2:0.Na 3:0 zvyšovali domácí hned za dvě minuty a když v 16.min navýšili na 4:0, tak bylo to na ručník.Pomalu jsme se vzpamatovávali z úvodu zápasu,aby jsme se do první příležitosti dostali až ve 27.min.Ve 31.min se ke slovu dostali opět domácí a bylo to - 5:0.

Do druhéhé poločasu jsme prostřídali a že se pokusíme s výsledkem něco udělat. Domácí nastoupili v domění,že utkání je rozhodnuto a v klidu ho dohrají.V 59.min se nám podařil rychlý útok po straně,kdy utekl Janota a našel před brankou Klázra,který vstřeli první branku - 5:1.Branka nás nakopla a v 62.min se dostal do šance Sýhora, tentokrát ještě neproměnil,ale 64.min po střele Janoty se už nemýlil - 5:2.V 71.min poslal Hennebichler přímý kop do vápna,tam propadl míč ke Klázrovi,který vstřelil branku - 5:3.V tuto chvíli byli domácí hodně dole a my jsme toho chtěli využít.Hned v 73.min jsme se dostali do vápna,kde domácí faulovali Blažeje a nařízený kop proměnil Králík - 5:4. Hned po rozehrání po obdržené brance jsme získali míč,Svoboda vyslal do brejku Klázra, který ho zakončil krásnou střelou do šibenice - 5:5.V této fázi utkání se domácím nic nedařilo a my šli za vítězstvím.V 78.min pohotovou střelu Porsteina usměrnil do domácí branky Svoboda R. - 5:6.Po brance se domácí snažili o útočení,ale už neměli tolik sil.Konečný výsledek stanovil v 82.min Janota po uvolnění od Sýhory. Konec zápasu jsme si už pohlídali.V tomto utkání se ukázala síla týmu.